بازار کنجاله ایران
خانه / روغن پنبه دانه / فروشگاه فروش روغن پنبه دانه عمده ای

فروشگاه فروش روغن پنبه دانه عمده ای

روغن پنبه دانه از پنبه تولید می شود و نوعی روغن نباتی به حساب می آید. روغن پنبه دانه نوعی روغن نیمه خشک شده به حساب می آید. این نوع از روغن ها بیشتر برای تهیه چیپس یا اسنک استفاده می شوند و به همین دلیل مانند روغن سویا به طور کلی چربی ترانس موجود در آن هیدروژنه می شود. در این مقاله، با ما همراه باشید تا درباره ی روغن پنبه دانه و فروش روغن پنبه دانه عمده ای بیشتر اطلاعات کسب کنید. 

فروشگاه فروش روغن پنبه دانه عمده ای

خاصیت های باور نکردنی روغن پنبه دانه

خاصیت های باور نکردنی روغن پنبه دانهدر قرن ۱۹ این نوع روغن پنبه دانه با حجم بسیار زیادی به آمریکا و اروپا صادر می شد ولی ارزش چندانی نداشت. بسیاری از مردم از روغن پنبه دانه برای تهیه روغن حیوانی به صورت غیر قانونی استفاده می کردند. اما امروزه این روغن پنبه دانه ارزش بالایی در میان مردم و تولیدکنندگان دارد. برخی از خواص روغن پنبه دانه عبارت است از:

  • روغن پنبه دانه باعث افزایش رشد مو می شود: یک نوع لوریک اسید در روغن پنبه دانه وجود دارد که موجب می شود که باعث می شود که اماس پوست ثابت شود و رشد مو سریع تر و از ریزش مو جلوگیری می کند. برای تحقق این موضوع، شما می توانید از محصولات دارای روغن پنبه دانه استفاده کنید. 
  • باعث کاهش التهاب می شود: التهاب یک نوع عکس العمل بدن در برابر بیماری یا عفونت می باشد. اما اگر این التهاب مدت زمان طولانی در بدن بماند بیماری های متفاوتی را به وجود می آورد. بنابراین، برای حل این مشکل باید از بهترین روغن پنبه استفاده شود. 
  • جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی: این نوع چربی های اشباع نشده مانند روغن آفتابگردان و پنبه دانه نقش مهمی در کاهش بیماری های قلبی و عروقی دارند. این چربی های اشباع نشده کلسترول بدن را کاهش می دهند، به گردش خون کمک می کنند و به سلامت قلب کمک می کنند. 
  • کاهش فشار خون: بهتر است که روغن پنبه دانه را در رژیم غذایی خود داشته باشیم. چرا که فشار خون یکی از مهم ترین و حساس ترین موارد در بدن می باشد و بالا یا پایین رفتن آن موجب آسیب رساندن به قلب می شود. بنابراین، روغن پنبه دانه کمک می کند که سطح فشار خون متعادل شود و قلب شما برای مدت طولانی سالم بماند. 
  • زیباتر شدن پوست: روغن پنبه دانه دارای ویتامین E است که پوست شما را درخشان می کند. از طرف دیگر، مانع ایجاد لکه های قرمز و سیاه بر روی پوست می شود. بیشتر زنان از این روغن به صورت موضعی در طول روز و شب استفاده می کنند. 

خواص روغن پنبه دانه فقط محدود به این چند گزینه نمی شود و تعداد خواص آن بی شمار است. 

فواید عالی استفاده از روغن پنبه دانه

فواید عالی استفاده از روغن پنبه دانهموسسه غذا و داروی آمریکا روغن پنبه اصل را یکی از بهترین و مهم ترین داروهای گیاهی بدون نسخه در جهان معرفی کرده است. خصوصیات و ویژگی های مثبت روغن پنبه دانه بسیار زیاد است که در این جا به چند مورد از این ویژگی های مثبت اشاره می شود: 

  • باعث تقویت حواس شناختی می شود: اسیدهای چرب اشباع نشده و تک زنجیره ای در روغن پنبه دانه قدرت شناختی را افزایش و بیماری های نورولوژیک را کاهش می دهد. این روغن پنبه دانه بیماری هایی مانند آلزایمر، زوال عقل و بیماری پارکینسون را کاهش می دهد. همچنین، روغن طبیعی پنبه دانه التهاب عصبی را کاهش و مانع از رسوب پلاکت بتا آمیلوئید می شود. این موضوع نیز بر تقویت حواس شناختی تاثیر به سزایی دارد. 
  • مانع از سرطان پروستات می شود: خطرناک ترین سرطان در آقایان، سرطان پروستات می باشد که میتوانید با روغن پنبه دانه مانع ایجاد این نوع از سرطان بشوید. آنتی اکسیدان های موجود در روغن پنبه دانه مانع جهش سلول های سرطانی در پروستات می شود. همچنین، این روغن در کاهش اندازه تومورها نقش مهمی دارد. 
  • به درمان سریع زخم ها کمک می کند: پوست حساس ترین قسمت بدن است که به راحتی کبود، خراشیده و بریده می شود. همانطور که قبلا گفته شد، روغن پنبه دانه دارای آنتی اکسیدان های مختلف و لیتولیک اسید می باشد که روند بهبودی زخم ها را افزایش می دهد. میتوانید روغن پنبه را با روغن کامل به مدت طولانی استفاده کنید تا جای زخم به طور کامل از بین برود. 
  • عملکرد مغز را بهبود می بخشد: روغن پنبه دانه عملکرد مغز را بهبود میبخشد و از بیماری های عصبی جلوگیری می کند. این روغن باعث کاهش تورم در مسیر نورون می شود و از ایجاد پلاک جلوگیری میکند. همین امر باعث می شود که مغز فعال بماند. 
  • کاهش وزن: یکی از خواص مهم روغن پنبه دانه، کاهش وزن است که به وسیله اسیدهای چرب داخل روغن امکان پذیر می باشد. اسیدهای چرب داخل روغن به آسانی سوزانده می شوند که این امر باعث لاغری می شود. از طرف دیگر، اسیدهای چرب مفید در روغن پنبه دانه بیشتر از روغن های دیگر است. افرادی که به کاهش وزن علاقه هستند میتوانند از این روغن استفاده کنند. 

محصول ویژه روغن پنبه دانه صادراتی

محصول ویژه روغن پنبه دانه صادراتیعلاوه بر خواص، ویژگی ها و فواید مثبت روغن پنبه دانه، بسیاری از تهیه کنندگان مختلف از روغن پنبه دانه برای تولید محصولات مختلف استفاده می کنند. یک نوع سموم طبیعی در روغن پنبه دانه به اسم گوسیپول وجود دارد. به همین دلیل روغن پنبه دانه باید برای از بین بردن این سموم تصفیه شود و بعد در اختیار مردم قرار بگیرد. رنگ زرد این سموم به روغن پنبه دانه داده می شود. این سموم طبیعی، گیاه را از حشرات دور نگه می دارد. بعضی از تولیدکنندگان از روغن تصفیه نشده برای تولید سموم دفع آفات استفاده می کنند. کسانی که ناباروری و مشکلات کبدی دارند، این سموم طبیعی می توانند رو این گونه از مردم تاثیرگذار است. بسیاری از مردم از روغن پنبه دانه برای پخت و پز استفاده می کنند. از طرف دیگر، بسیاری از مردم به خصوص مردمان قدیمی از این روغن پنبه دانه به عنوان داروی خانگی از روغن پنبه دانه استفاده می کنند. این دارو برای بیماری های پوستی و دیگر بیماری های مختلف استفاده می شود. این روغن پنبه دانه در محصولات متنوعی همانند: کوکی ها، کراکرها، چیپس سیب زمینی، انواع سس های مایونز (کم چرب و پرچرب) و مارگارین و انواع مختلف سس های سالاد استفاده می شود. استفاده از روغن پنبه دانه برای سرخ کردن مواد غذایی باعث می شود که مواد غذایی مرطوب و قابل جویدن باشند. در بسیاری از فست فود ها برای سرخ کردن سیب زمینی، سوسیس ها و دیگر مواد غذایی در روغن زیاد از روغن پنبه دانه استفاده می کنند. این روغن پنبه دانه از دیگر روغن های گیاهی ارزان تر است. در زمان های گذشته، تولیدکنندگان از روغن پنبه دانه در تولید شمع، لامپ های روغنی، مواد آرایشی، پودرهای لباسشویی مختلف و حشره کش ها استفاده می کردند. همانطور که میدانید، یکی از فواید روغن پنبه دانه خاصیت ضد التهابی دارد. به همین دلیل در شامپوها و کرم های ضد آفتاب نیز استفاده می شوند. بسیاری از مردم از روغن پنبه دانه به دلیل شیرین بودن این روغن استفاده می کنند که ضرری هم بر سلامت شما ندارد. 

آشنایی با ویژگی بهترین روغن پنبه دانه

آشنایی با ویژگی بهترین روغن پنبه دانهدر بخش های قبلی به طور مفصل درباره ی ویژگی ها و خصوصیات مثبت روغن پنبه دانه گفته شد. خصوصیاتی مانند: تقویت حواس شناختی، کاهش سرطان پروستات در مردان، افزایش رشد مو، مبارزه با بیماری های قلب و عروقی، کاهش التهاب و ورم های بدن، تنظیم فشار خون، برطرف کردن خشکی و لک های پوستی، کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی بدن و همچنین تقویت و بهبود عملکرد مغز. این ها خصوصیاتی هستند که شما می توانید با خرید روغن پنبه دانه ارزان، این خصوصیات را در خود مشاهده کنید. روغن پنبه دانه بسیار مفید است و هیچ ضرری برای شما ندارد. شما با مصرف این نوع روغن پنبه دانه می توانید سلامتی را به خود بازگردانید. ممکن است که بسیاری از شما این سوال را داشته باشید که چگونه می توان این روغن پنبه دانه را تهیه کرد؟ مغازه ها، عمده فروشان، سایت ها، فروشگاه ها، نمایندگی ها، شرکت ها و عطاری های بی شماری در شهرهای مختلف ایران وجود دارند که شما می توانید روغن پنبه ارزان قیمت را خریداری کید. از طرف دیگر، حتما لازم نیست که برای بهره مندی از خواص این روغن، روغن پنبه دانه خالص را تهیه کنید. شما می توانید محصولاتی را که به وسیله ی روغن پنبه دانه ساخته می شوند را خریداری و به راحتی استفاده کنید. 

موارد استفاده از روغن پنبه دانه چیست؟

موارد استفاده از روغن پنبه دانه چیست؟روغن پنبه دانه فواید و مصارف زیادی در صنایع و کارخانه های مختلف وجود دارد. اما مهم ترین نکته درباره ی روغن پنبه دانه خواص درمانی آن است. خواص درمانی روغن پنبه دانه عبارت است از: سینه ی شما را نرم می کند و ضد تب است، اسپرم ها و قوای جنسی را در شما افزایش می دهد، سرفه های شدید و مداوم شما را دوا می کند، برای زنان بارداری که در حال شیردهی به نوزادان خود هستند بهترین توصیه برای افزایش شیر استفاده از روغن پنبه دانه است. برای درمان سردرد و یبوست بهترین گزینه روغن پنبه دانه است. اگر به صورت موضعی بر روی ورم یا زخم مالیده شود، باعث بهبودی آن می شود، ناراحتی های مثانه و دفع ادرار را از بین می برد. از طرف دیگر، دردهای قاعدگی را کاهش می دهد، وضع حمل را برای زنان باردار آسان می کند، درمان کننده اسهال خونی و بواسیر تاثیر به سزایی دارد. برای خرید این روغن پنبه دانه شما می توانید به عطاری ها و عمده فروشان مراجعه کنید. قیمت روغن پنبه دانه در مکان و مغازه های مختلف متفاوت است.قیمت این روغن های پنبه دانه بستگی به نوع پنبه ای استفاده شده دارد. اگر تولید کنندگان از پنبه ی با کیفیت استفاده کنند، قیمت روغن پنبه دانه نیز افزایش پیدا می کند. در طرف مقابل، اگر تولیدکنندگان از پنبه ی با کیفیت استفاده نکنند، قیمت آن نیز کاهش میابد. همچنین، قیمت روغن پنبه دانه به رنگ روغن نیز بستگی دارد. اگر روغن پنبه دانه شفاف و خوش رنگ باشد، این روغن با کیفیت است و به طبع قیمت آن افزایش میابد. ولی اگر رنگ روغن پنبه دانه تیره باشد یعنی که در هنگام پختن روغن بیش از اندازه پخته شده است یا از پنبه با کیفیت استفاده نشده است. در نتیجه قیمت روغن کاهش پیدا می کند. بنابراین، توجه داشته باشید که در هنگام خرید روغن پنبه دانه، بهترین و با کیفیت ترین نوع آن را انتخاب کنید. 

آشنایی با روغن پنبه دانه و خط تولید آن

آشنایی با روغن پنبه دانه و خط تولید آنترکیبات پنبه دانه عبارتند از: ۳۲ درصد پوست، ۵۵ درصد مغز و ۱۳ درصد لینتر. پروتئین و روغن پنبه دانه در حدود ۳۰ درصد از مغز این نوع پنبه است. روغن پنبه دانه معمولا پس از جدا کردن پنبه از گل آن به دست می آید. روغن پنبه دانه کلسترول ندارد و اسید چرب ترانس پایینی دارد. همچنین، استرولی به اسم بتا سیتو سترول در این روغن وجود دارد. هیدروژنه کردن روغن پنبه دانه باعث می شود که ترانس موجود در روغن پنبه دانه برای سلامت انسان مضر می شود. برای تهیه روغن پنبه دانه ابتدا تخم پنبه دانه را برای روغن گیری به کارخانه یا محل های مورد نظر می برند. لینترگیری اولین مرحله ای است که با استفاده از روش های مکانیکی تخم پنبه را پیش از پوست گیری لینتر گیری می کنند. روغن پنبه کیلویی از حجم های متفاوت تخم پنبه دانه تهیه می شود. سپس، بعد از لینترگیری به مرحله ی پوست گیری می رسیم. بهترین درصد رطوبت برای فلیک کردن ۱۱ درصد است که می توان این شرایط را با آب و بخار آب نیز ایجاد کرد. دانه های تخم پنبه را پس از لینترگیری و پوست گیری در دستگاه های خرد کننده با پنج غلتک می گذارند تا به صورت نازک خرد شوند. پس از خرد کردن آن ها، تخم دانه را در دستگاه هایی که دارای ۴ تا  ۸ دیگ هستند می پزنند. اگر درجه حرارت پختن تخم دانه در دیگ ها پایین باشد، گوسیپول کمتری به پروتئین تبدیل می شود. این کار باعث میشود که گوسیپول وارد روغن و رنگ آن تیره شود. مدت زمان مناسب برای پخت این تخم پنبه ها باید در حدود ۱۲۰ دقیقه باشد. اگر تخم دانه ها بیش از اندازه پخته شوند کیفیت روغن پنبه دانه پایین می آید. در آخر، به وسیله ی فشار و حلال های آلی روغن را به بهترین شکل از تخم پنبه جدا می کنند. این مرحله باعث ایجاد بهترین نوع روغن از تخم پنبه دانه می شود. 

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
محمد دیانتی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09125483146
شماره ثابت: 02191307824
فکس: 02195118763
اینستاگرام: panbedan.co@

پاسخی بگذارید